Tee varaus verkossa

Soita varauspalveluumme

Soita ja varaa huoneesi nyt

Soita 05 353 5555

Asiakaspalvelu

  • Sibeliuskatu 32, 49400 Hamina
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haminan matkailuneuvonta


Ota yhteyttä

Puh. 040-1991330
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hotelli

Majoitu mukavasti historiallisessa Haminassa

SpaHotel Hamina on vain 30 minuutin ajomatkan päässä Vaalimaan raja-asemalta, sijaiten aivan keskellä idyllistä ja historiallista Haminaa.
Kaunis ympyräkaupunki kaikkine palveluineen on kävelymatkan päässä. Hotellissa on 31 laadukasta ja hyvin varusteltua huonetta. Kaikkiin huoneisiin kuuluvat buffet aamiainen, vapaa pääsy kuntosalille sekä sauna- ja allaososastolle.


Huoneet

Hotellissa on 31 modernia hotellihuonetta.
Jokaisessa huoneessa on suihku, väri-TV, puhelin, minibaari ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Puolet huoneista on varustettu automaattisella ilmastoinnilla.
Hotellihuoneita on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille. Kaikissa hotellihuoneissa on langaton internet-yhteys.

Standard Single

Standard Single

Viihtyisä yhden hengen huone. Huoneessa on suihku, TV internet toiminnolla, puhelin, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja ja langaton internet-yhteys.

Suite

Suite

Tilavassa kahden erillisen huoneen huoneistossa on automaattinen ilmastointi, suihku, 2 televisiota internet-toiminnolla, puhelin, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, langaton internet-yhteys sekä kylpytakit ja tossut. Toisessa huoneessa on parisänky ja toisessa sohva, josta saa tarvittaessa parivuoteen.

Family room

Family room

Huoneistossa on suihku, 2 televisiota internet-toiminolla, puhelin, minibaari, tallelokero, hiusten kuivaaja ja langaton internet-yhteys sekä kylpytakit aikuisille ja lapsille. Toisessa huoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja toisessa vuodesohva.

Superior Twin

Superior Twin

Rauhallinen kahden hengen huone. Huoneet sijaitsevat pihan puolella. Huoneissa on automaattinen ilmastointi, suihku, TV internet -toiminnolla, puhelin, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, langaton internet-yhteys ja kylpytakit aikuisille.

Standard Twin

Standard Twin

Viihtyisä kahden hengen huone. Huoneissa on suihku, TV internet toiminnolla, puhelin, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja ja langaton internet-yhteys

Tervetuloa Hurmaavaan Haminaan!

Yhteystiedot

  • Sibeliuskatu 32, 49400 Hamina
  • 05 - 353 5555
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Spahotel Hamina

SpaHotel Hamina on vain 30 minuutin ajomatkan päässä Vaalimaan raja-asemalta, sijaiten aivan keskellä idyllistä ja historiallista Haminaa. Kaunis ympyräkaupunki kaikkine palveluineen on kävelymatkan päässä. Hotellissa on 31 laadukasta huonetta